Marathon Zeeuws-Vlaanderen

21 & 22 april 2018

Faciliteiten

Trainingen voor de wandelmarathon

W.S.V. Zelden Rust organiseert in aanloop naar de Zeeuws-Vlaamse wandelmarathon op zaterdag 20 januari een wandeltocht in Axel. Daarnaast staan er een tweetal busreizen naar wandeltochten in België gepland:

zondag 25 februari: Antwerpen Wandelt – 35e Trappistentocht – Zoersel

zondag 25 maart: Sint-Annatochten – Antwerpen linkeroever.

De gegevens over deze twee busreizen / wandeltochten kun je hier lezen.

Start & finish

De start is op de Markt in Terneuzen. Om 8.00 uur klinkt het officiële startschot. Daarna kan er tot 9.00 uur vrij worden gestart.

De finish is op de Grote Markt in Hulst. De finish sluit om 18.00 uur. De Markt is afgezet en de horeca zorgt voor de nodige versnaperingen. In de tent aan de finish kun je je wandelboekje afstempelen.

Faciliteiten

# Voorafgaand aan de start in Terneuzen is busvervoer mogelijk vanuit Hulst naar Terneuzen. ER IS NA DE FINISH GEEN BUSVERVOER TERUG NAAR TERNEUZEN!!! Wil je gebruik maken van busvervoer naar de start, dan moet je dat bij de inschrijving vermelden. Ben je dit vergeten, dan is een email naar penningmeester@marathonzvl.nl voldoende om dit vervoer te boeken (vóór 1 april). Deelnemers worden dan afgezet op het Stadhhuisplein, een paar honderd meter van de start vandaan.

# Vertreklocatie van deze bussen wordt via website, nieuwsbrief, facebook, twitter bekend gemaakt. In Hulst is er bewegwijzering naar dit vertrekpunt. De bussen vertrekken tussen 6.15 uur en 7.30 uur!!

# Startnummer met naam, bij tijdig inschrijven, wordt thuisgestuurd.

# Onderweg zijn er verzorgingsposten met drank en fruit. Op een aantal van deze posten zijn ook toiletten voorzien.

# Iedere deelnemer ontvangt 3 consumptiebonnen welke aan het startnummer zijn bevestigd.De bonnen zijn onderweg op de verzorgingsposten te besteden, of op de finishlocatie.

# Medische bijstand (arts, fysio/masseur, ehbo) bij calamiteiten.

# Goed uitgepijlde route door Terneuzen, Spui, Margrette, Schapenbout, Axel, Heikant, Sint Jansteen, Kapellebrug, Clinge, Hulst.