Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Plaats hier een korte omschrijving van max. 50 woorden over het bedrijf.


EnglishFrance

Logus-De Hoop

Logus-De Hoop is al vanaf de eerste editie trotse en betrokken hoofdsponsor van de Marathon Zeeuws-Vlaanderen. Graag stellen wij onze hoofdsponsor nader aan u voor.

BouwCenter LOGUS-De Hoop, gevestigd aan de Kennedylaan in Terneuzen, is dé specialist op het gebied van bouw- en afbouwmaterialen. In de showroom van BouwCenter LOGUS-De Hoop vindt u alles onder één dak om thuis uw eigen ambiance te creëren. U kunt zich laten verrassen door een compleet assortiment keukens, badkamers, tegels en natuursteen.

Tevens bent u van harte welkom in ons AfhaalCentrum, gespecialiseerd in sierbestrating en professioneel gereedschap. Ook op het gebied van werkkleding, elektra en verf is er ruime keus. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw technische vragen. Bij BouwCenter LOGUS-De Hoop kunt u bovendien rekenen op snelle leveringen, haarscherpe prijzen en probleemloze service.  

De Hoop Terneuzen
BouwCenter LOGUS-De Hoop Terneuzen is een zelfstandige dochter van De Hoop, een concern met meer dan 40 vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Engeland. Alle De Hoop bedrijven leveren grondstoffen, producten en diensten voor bouwend Nederland en voor verschillende andere Europese landen.

LOGUS: samen sterk
Binnen De Hoop Terneuzen is de naam LOGUS alweer enige tijd een feit. LOGUS is ontstaan toen een aantal leveranciers van bouw- en afbouwmaterialen in West-Brabant en Zeeland besloten om hun krachten te bundelen. Daardoor ontstond een nóg completer assortiment en breidde het distributienetwerk zich fors uit. BouwCenter LOGUS-De Hoop is als LOGUS bedrijf als geen ander in staat u tot volle tevredenheid van dienst te zijn, van exterieur tot interieur.

Wij nodigen u uit om kennis te maken met onze activiteiten. We presenteren ons met veel plezier aan u op een kwalitatief hoog niveau. Daag ons uit! We nemen de uitdaging graag aan!

www.logusdehoop.nl